دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ترامپ: ۱۰ دقیقه قبل از حمله به ایران آن را متوقف کردم

روزنامه نیویورک تایمز نوشت، دونالد ترامپ صبح پنج‌شنبه ۳۰ خرداد با حمله به برخی مراکز نظامی ایران موافقت کرد اما شامگاه پنج‌شنبه مانع از آن شد. آمریکا همچنین پرواز هواپیماهای خود بر فراز ایران را ممنوع کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 21
کد خبر: ۱۴۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر ، روزنامه نیویورک تایمز می‌نویسد، دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور آمریکا در جلسه‌ای که صبح پنج‌شنبه ۳۰ خرداد (۲۰ ژوئن) با مشاوران امنیتی و مقام‌های ارشد کنگره داشت در واکنش به سقوط پهپاد این کشور توسط پدافند هوایی ایران با حملات هوایی تلافی‌جویانه به چندین هدف در ایران موافقت کرد اما بعد منصرف شد.

 

بر اساس گزارش این روزنامه که با اتکا به اظهارات برخی مقام‌‌های بلندپایه آمریکا نوشته شده است، هواپیماهای بمب‌افکن آمریکایی در هوا و بر روی ناوهای هواپیمابر آماده حمله بودند اما شامگاه پنج‌شنبه دستور توقف این حمله صادر شد.

قرار بود به برخی مراکز نظامی ایران مانند مراکز راداری و پدافند موشکی در شامگاه پنج‌شنبه حمله شود.

 

این که این حمله چرا متوقف شد و آیا به بعد موکول شده در این گزارش مشخص نشده است.

 

بنابر گزارش‌ها صبح پنجشنبه نشست ویژه‌ای با شرکت ترامپ و رهبران کنگره در اتاق "وضعیت" کاخ سفید درباره ایران برگزار شد. نانسی پلوسی، میچ مک‌کانل، شامر، روسای کمیته‌های اطلاعات و دفاع کنگره و روسای سازمان‌های اطلاعاتی در این نشست که گفته می‌شود ۹۰ دقیقه طول کشیده، شرکت داشتند.

 

نیویورک تایمز می‌نویسد، در این نشست بحث و گفت‌وگویی سنگین در این زمینه بین ترامپ و مشاوران ارشد امنیتی ‌و مقام‌های عالی‌رتبه کنگره در گرفت.

 

این گزارش بر اساس اطلاعات مقام‌های ارشد دولت آمریکا که یا در این بحث شرکت داشته یا از آن مطلع شده‌اند نوشته شده است.

 

کاخ سفید و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) واکنشی به گزارش مربوط به برنامه حمله به ایران در نیویورک تایمز نشان نداده‌اند. با این همه تلاشی نیز برای عدم انتشار این گزارش نکرد‌ه‌اند.


ممنوعیت پرواز هواپیماهای آمریکا در آسمان ایران

در همین حال اداره فدرال هوانوردی آمریکا (FAA) روز پنج‌شنبه به وقت محلی پرواز هواپیماهای ثبت‌شده در آمریکا بر فراز خلیج فارس و خلیج عمان را ممنوع کرد.

 

 این اداره اعلام کرد، افزایش تحرک‌های نظامی و تنش‌های فزاینده سیاسی میان این دو کشور می‌تواند هواپیماهای تجاری را به خطر بیاندازد. این دستور برای تمامی شرکت‌های هواپیمایی ثبت‌شده در آمریکا صادر شده است.

 

این فرمان در پی افزایش تنش‌ها میان آمریکا و ایران بعد از سقوط پهپاد آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز صادر شده است.

پهپاد "گلوبال هاواک" ارتش آمریکا صبح روز پنجشنبه ۳۰ خرداد (۲۰ ژوئن) با شلیک موشکی از سوی نیروهای سپاه پاسداران ایران بر فراز آبهای خلیج فارس سرنگون شد.

 

مقا‌م‌های مرکز فرماندهی نیروهای نظامی آمریکا در خاورمیانه (سنتکام) می‌گویند این پهپاد در زمان هدف قرار گرفتن، بر فراز تنگه هرمز پرواز می‌کرد و وارد حریم هوایی ایران نشده بود. ایران اما می‌گوید، پهپاد آمریکایی را در حریم هوایی این کشور هدف قرار داده است.

ارسال نظر